Мебели Гагови е семейна фирма , занимаваща се с търговия на корпусна и мека мебел. Развиваме своята дейност от 20 години, като имаме 3 магазина с обща площ 300кв.м, намиращи се на територията на гр. Ямбол.
Предлагаме обзавеждане за коридор, дневни, кухни по проект , спални, детско, офис и хотелско обзавеждане от ламинирано ПДЧ, мека мебел, а също така и мебели от масив – чам , бук, липа и дъб.
Меката мебел се изработва с десен по избор на клиента, като се предлага голямо разнообразие от дамаски и за най- претенциозния вкус.
Основните производители , с които работим са: Ирим , Паралел, Бодомекс , Авис, Емко, Абанос и други. Все фирми наложили се на пазара с качествени мебели на отлични цени, задоволяващи напълно изискванията на купувачите.

Фирмата ни е представител също така и на матраци с утвърдени марки като Нани,Хегра Ямбол, Рос Мари и латексови матраци на Екон –Бяла.
През дългите години работа в търговията с мебели сме се доказали на местния пазар като стабилна и коректна към своите клиенти фирма, предлагаща изключително разнообразие и индивидуален подход на конкурентни цени.